Hans Hoedemaekers

Mijn naam is Hans Hoedemaekers en ben de eigenaar van een Bouwkundig Advies Bureau gevestigd te Puth in de provincie Zuid Limburg. Ik heb meer dan 38 jaar ervaring als bouwkundige; in zowel het ontwerpen als het begeleiden van bouwwerken en woningen.

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw woning?  Ook voor een Bouwtechnische Inspectie bent u aan het goede adres bij Hans Hoedemaekers. Bij de aan- of verkoop van uw huis of gebouw, wilt u graag feitelijk inzicht in de staat van het huis of gebouw. Een bouwkundige inspectie geeft uitsluitsel over de kwaliteit van het huis of gebouw en over de staat van het onderhoud. Een bouwkundig onderzoek geeft u inzicht in de kenmerken en eventuele gebreken van een gebouw en de installaties. De inspectiegegevens bieden duidelijkheid over de conditie van het gebouw voor u en/of andere investeerders, maar ook voor andere partijen waar u mee samenwerkt. U heeft direct inzicht in de kracht en zwaktes van (kenmerken) uw huis of gebouw.

Met de opname in het register van het Nederlands register bouwkundig Inspecteurs (NRBI) wordt een belangrijke stap gezet in de erkenning van de kwaliteit van de bouwkundig inspecteur. Met trots zal ik in mijn omgeving als Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) uiting hieraan geven middels mijn persoonscertificering en het keurmerk Rbi!

Deskundigenonderzoek | Bouwexpertise nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig expertise of andere deskundigonderzoek? Neem dan contact met mij op, bekijk mijn prijzen (klik hier) en plaats een aanvraag, of stuur mij een e-mail. Als register bouwkundige neem ik dan persoonlijk contact met u op. Ben ik aan het keuren dan wordt u benaderd door het planningsbureau van het stichting NRBI. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Documenten

Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi)

  • Bouwkundige met persoonscertificering
  • Conform de beroeps en gedragscode NRBI
  • De bouwkundige werkt volgens duidelijke expertise kaders
  • Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering
Bekijk prijs

Totale beoordeling

4,8 / 5,0

104 beoordelingen

Reviews Bouwkundig Inspecteur

10.0
17 mei 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6585XV Mook (Door: Henk van der Ven)

We hebben mijnheer Hoedemaekers ingeschakeld voor een bouwkundige aankoopkeuring van een vrijstaande woning uit 1960. Hij bleek zeer kundig en heeft duidelijk verteld en beschreven waarop wij moeten letten, en wat er direct of later vervangen zou kunnen worden. Rapport ziet er prima uit!

Hij was prettig in de communicatie en wist al onze vragen prima te beantwoorden. We zijn zeer tevreden over zijn dienstverlening en kunnen hem beslist aanraden. We hebben dankzij mijnheer Hoedemaekers, zelfs vanuit Nieuw-Zeeland waar we momenteel nog zijn, een goed beeld van dit huis gekregen.

10.0
24 april 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), 6418nb, Heerlen (Door: Anoniem)

Goede expert met verstand van zaken. Heeft de nodige tips gegeven en ons goed ondersteund bij de oplevering van ons huis. 

10.0
22 april 2023
Voorschouw opleveringskeuring (Rbi), 6418pr, Heerlen (Door: Anoniem)

Geen beschrijving meegegeven...
10.0
16 april 2023
Opleveringskeuring Nieuwbouw (Rbi), Maastricht Maastricht (Door: Stijn Peeters)

Erg vriendelijk en zeer deskundig! 

10.0
02 april 2023
Bouwkundige keuring aankoop (Rbi), 6466XV Kerkrade (Door: Eunika Arman)

Meneer Hoedemaekers is een kundige expert, komt afspraken na. Tijdens de keurig legt alles goed uit. Het rapport is duidelijk en helder. 

Kwaliteit verrichte werk en prijs adequaat. 

Bekijk alle reviews en ervaringen (104)

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden