Opleveringskeuring Nieuwbouw IJsselstein

De nieuwbouwwoning in IJsselstein wordt opgeleverd. Zie je bij de overdracht bouwgebreken, beschadigingen ofwel oplevergebreken over het hoofd en je tekent het proces-verbaal van oplevering, dan kun je deze achteraf geconstateerde opleverpunten niet zomaar meer melden bij de aannemer. Uiteraard is in de meeste gevallen ook nog sprake van een garantieregeling. Echter is het wel lastiger omdat je de woning geaccepteerd hebt en meestal ook al betrokken heeft.

Laat je nieuwbouwwoning in IJsselstein door een erkend bouwkundig inspecteur uit de regio IJsselstein, onafhankelijk en objectief, controleren op de mogelijke oplevergebreken. Deze register bouwkundig inspecteur (Rbi-er) uit IJsselstein e.o gaat samen met je de hele woning door. De woning in IJsselstein wordt van boven naar beneden geïnspecteerd, alle ruimtes één voor één door en daarna buitenom geïnspecteerd op de oplevergebreken en eventueel benodigd herstel.

  • Bouwbreken inzichtelijk na de oplevering
  • Een ervaren erkend bouwkundig inspecteur naast je met kennis van zaken;
  • Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht op uitvoering;
  • Inspectie volgens de huidige normeringen, Bouwbesluit en “Goed en Deugdelijk werk”
  • Rbi-ers conformeren zich aan de beroeps en gedragscode NRBI
  • Bouwkundige* met persoonscertificering
  • Track and trace, volg de opdracht online overal;

Direct aanvragen Leden

Wat is een Opleveringskeuring Nieuwbouw in IJsselstein?

Bouwkundige keuring aankoop

Een Opleveringskeuring in IJsselstein is een visuele bouwkundige keuring van een nieuwbouwwoning. Een onafhankelijke Register bouwkundig inspecteur loopt samen met jou de woning in IJsselstein kritisch en objectief na. Alle oplevergebreken en bouwgebreken in het uitgevoerde werk en eventuele andere tekortkomingen moeten in het opleverrapport worden vermeld. Dit rapport, het proces verbaal van oplevering, wordt opgesteld door de bouwer. Beide partijen (jij en de aannemer) ondertekenen dit rapport, waarbij de aannemer zich verplicht tot het uitvoeren van herstel bij de geconstateerde gebreken. Hiermee is de sleuteloverdracht een feit en is de woning in IJsselstein van jou. De Rbi-er controleert of de bouwer de geconstateerde gebreken noteert in het proces verbaal van oplevering. Je ontvangt nadien van de Rbi-er een schaduwrapport.

Tip!: Het is bij het opmaken van een proces-verbaal ook raadzaam om (menings) geschillen te noteren waarover jij als koper en aannemer verschillen. En het is van belang om beschadigingen te noteren! Dit om latere discussies over wie de beschadiging heeft veroorzaakt te voorkomen. Bekijk hier een voorbeeldrapport.

Opleveringskeuring IJsselstein aanvragen?

De datum van de oplevering van jouw nieuwbouwwoning in IJsselstein hoor je vaak 14 dagen van te voren. Weet je de datum van oplevering? Vraag tijdig een opleveringskeuring Nieuwbouw in IJsselstein aan bij een Register Bouwkundig Inspecteur uit IJsselstein of omgeving.

Zoek een Register Bouwkundig Inspecteur in IJsselstein e.o. voor de opleveringskeuring nieuwbouw in IJsselstein.

Bekijk zijn certificeringen, kosten en reviews en boek jouw Register Bouwkundig Inspecteur. Je ontvangt een verificatie e-mail, controleer je aanvraag, bevestig de opdracht en kom 1 op 1 in contact met de Rbi-er.

De Register Bouwkundig Inspecteur plant afspraak samen met jou in. Is de Rb-er verhinderd? De planning zoekt altijd naar een oplossing.

Afspraak rond? Je ontvang per e-mail een definitieve afspraakbevestiging voor de Opleveringskeuring Nieuwbouw in IJsselstein.

Zorg dat je aanwezig bent bij de opleveringskeuring in IJsselstein. De Register Bouwkundig Inspecteur controleert het liefst samen met jou en de aannemer de woning.

Ontvang het opleverrapport van de opleveringskeuring in IJsselstein (schaduwlijst) digitaal van de Rbi-er.

Betaal pas achteraf de opleveringskeuring Nieuwbouw IJsselstein. Zo kun je de aanvraag plaatsen en wordt de opleveringskeuring eerst uitgevoerd.

Deel je ervaring (vrijblijvend) met de Register Bouwkundig Inspecteur aan het NRBI door middel van een review.

Zoek een RBI-er

Zoek Rbi-er

Wat kost een Opleveringskeuring Nieuwbouw IJsselstein?

Zoek jouw Register Bouwkundig Inspecteur in IJsselstein e.o , bekijk meer informatie van de opleveringskeuring en klik verder binnen de aanvraag.

Voer de postcode in van het object. Weet je de postcode niet of is deze nog niet bekend? Gebruik dan de kaart. Klik op de kaart zo dicht mogelijk bij het object voor een alternatieve postcode. Laat deze staan en vul het goede adres in bij de volgende stap.

Bekijk Register Bouwkundig Inspecteurs in IJsselstein e.o. en zie wat de opleveringskeuring in IJsselstein kost.

Heb je erkend Bouwkundig Inspecteur in IJsselstein gevonden? Geef aan wanneer de opleveringskeuring in IJsselstein moet plaatsvinden of geef meerdere voorsteldatums op.

Plaats de opdracht van een opleveringskeuring in IJsselstein. De Register Bouwkundig Inspecteur of de planning neemt contact met je op. Is de gekozen Rbi-er verhinderd? De planning zoekt altijd naar een oplossing.

Zoek een RBI-er

Wat krijg je bij het boeken van een opleveringskeuring nieuwbouw IJsselstein

Onafhankelijke Register Bouwkundig Inspecteurs die werken conform de beroeps en gedragscode NRBI. Lees meer hier

Je bent verzekerd van een goede dienstverlening en uniform inspectierapport. Bekijk een voorbeeld opleverrapport

Duidelijk expertise kader en opleverrapportage. Klik hier om een RBI-er te vinden

Volg het proces, maak afspraken, communiceer na de opdracht van de opleveringskeuring op jouw track and trace lextool account.

Kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd door toezicht.

Reviews van gebruikers en marktpartijen. Bekijk wat de klanten vertellen

Zoek een RBI-er

Opleveringskeuring nieuwbouw IJsselstein of omgeving?

Wil je meer weten over een Opleveringskeuring Nieuwbouw in IJsselstein een, naschouw of andere bouwkundige keuring in IJsselstein, uitgevoerd door een Register Bouwkundig Inspecteur? Stichting NRBI heeft een landelijke dekking van Register Bouwkundig Inspecteurs. Vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bel ons op: 085 30 38 453 of neem rechtstreeks contact op met een Rbi-er

Openingstijden: 24/7 online.
Ma - do 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Weekend en avond: Online vindbaarheid. De Register Bouwkundig Inspecteurs uit IJsselstein e.o, kun je 24/7 vinden en boeken op de NRBI kaart of via de “bouwkundig inspecteur ”zoeken” op www.nrbi.nl. De Rbi-er of planning neemt de volgende dag contact met je op. Altijd een Rbi-er bij jou in de buurt. klik hier.

Persoonscertificering NRBI Een vooropleveringskeuring in IJsselstein worden uitgevoerd door persoonsgecertificeerde zelfstandig bouwkundig inspecteurs. Deze bouwkundig inspecteurs zijn aangesloten bij de Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs en werken conform de beroeps en gedragscode van het NRBI.

Zoek Rbi-er

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden