Countus

Countus is gevraagd door het huidige bestuur op te treden als financieel toezichthouder. Countus bewaakt de financiële koers en online strategie van het NRBI. Kwaliteit door toezicht op financieel vlak binnen de stichting is voor het bestuur belangrijk. Dit borgt voor de leden dat de bestuurders handelen in het belang voor haar leden.

Financieel toezichthouder NRBI:

Het bestuur is de afgelopen 1,5 jaar voor een tal van vraagstukken komen te staan. Vraagstukken die horen bij de fase waarin je als nieuwe stichting bij oprichting tegen aanloopt. Vanaf de oprichting is countus betrokken geweest bij het beantwoorden van deze vragen en heeft een duidelijk beeld wat de koers is van het NRBI.

Het bestuur van het NRBI heeft daarom besloten om een financieel toezichthouder aan te stellen. Countus heeft deze rol op zich genomen. Contus controleert, adviseert en bewaakt de koers namens de leden en het bestuur financieel. Kwaliteit door toezicht ook financieel is voor het bestuur van groot belang en natuurlijk de leden.

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden