Controle verduurzaming 50 woningen Nieuwegein

Geplaatst op: 02-10-2020
Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs is benaderd door bewoners en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU). De NMU werkt samen met bewoners aan een mooi en duurzaam Utrecht. Een provincie met een mooi landschap, een rijke natuur en een schoon milieu. In opdracht van de bewoners van de Vogelbuurt en Natuur en Milieufederatie Utrecht worden register bouwkundig inspecteurs (Rbi-ers) ingezet om de kwaliteit te waarborgen tijdens verduurzaming van bouwkundige projecten.

Register Bouwkundig Inspecteur Jelle Geert Hiemstra wordt als Rbi-projectbouwkundige ingezet om de kwaliteit te controleren bij de sanering van asbest daken en verduurzaming van de woningen in de vogelbuurt in Utrecht. De Register bouwkundig Inspecteur (Rbi-er) staat direct in contact met de bewoners, Natuur en Milieufederatie Utrecht en de bouwkundig aannemer. Zo worden de lijnen kort gehouden tijdens het (ver) bouw proces. En wordt de kwaliteit van de verduurzaming gewaarborgd door tussentijdse kwaliteitscontroles.

Missie en visie NMU:

De Natuur en Milieufederatie werkt aan een mooie en duurzame wereld. Op Provincie niveau zetten zij zich in voor  duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners en ook mensen later en elders van een gezonde leefomgeving kunnen genieten.

De stichting Natuur en Milieufederatie Utrech (NMU) geeft in de provincie Utrecht een krachtige stem aan de kwetsbare waarden van natuur, milieu en landschap. Samen met bewoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden werkt de NMU aan natuur- en milieuvriendelijke oplossingen. De NMU creëert en neemt initiatieven die de provincie duurzamer maken.

Als stichting NRBI zijn we dan ook trots dat de leden mogen bijdragen aan een duurzaam en milieuvriendelijke oplossingen middels hun bouwkundige expertise in te zetten bij het verduurzamen van projecten. 

 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden