Kwaliteitsborging Kaapduin 4 Almere

Geplaatst op: 29-12-2020
De vereniging van eigenaren heeft besloten een samenwerking op te zoeken met register bouwkundig inspecteurs (Rbi-ers) voor de collectieve controles tijdens de bouw, voorschouw en opleveringskeuringen van 13 appartementen. Ook de oplevering van de algemene ruimtes zullen door een register bouwkundige worden uitgevoerd in 2021.

Vereniging van eigenaren van de  Kaapduin 4 uit Almere zochten naar een oplossing voor de collectieve controles tijdens de bouw, voorschouwen en opleveringen van de appartementen en algemene ruimtes voor hun leden.

Een projectbouwkundige als aanspreekpunt met een schil van Rbi-ers (als projectbouwkundigen) die gezamelijk de kwaliteit waarborgen en korte lijnen houden met het VvE bestuur, VvE leden en de aannemer was een van de wensen. 

Samen met het bestuur van het NRBI en het bestuur van de Kaapduin is er naar een oplossing gezocht. Keuzevrijheid en transparantie bij het kiezen van een Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi-ers) was van belang voor de leden en het bestuur om de onafhankelijkheid te waarborgen. Maar wel zodanig dat er geen willekeur van bedrijven op het project rond zwerven. Maar register bouwkundige die uniform werken en met elkaar samen werken. 

Een team van (projectbouwkundige) Rbi-ers gaan voor de kwaliteitsborging zorgen. Korte lijnen, kruisbestuiving en kennis delen moeten ervoor bijdragen dat de kwaliteitsborging tijdens de bouw en opleveringen soepel verlopen en dat de kwaliteit wordt verhoogd.

Ook een groot nieuwbouwproject als kopersvereniging, projectontwikkelaar of aannemer en u wilt de kwaliteit waarborgen en uw onafhankelijkheid? Neem dan contact met ons op met stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI). 

 

Kwaliteit, kennis, kunde en onafhankelijkheid gewaarborgd!

 

 

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden