Nieuwbouw inspectie

Geplaatst op: 28-07-2020
NRBI Nieuwbouw inspecties project "Mooi wonen in Stiens" Nieuwbouwproject - Project "Mooi wonen in Stiens" hebben zich als doel gesteld om in het collectief de nieuwbouw inspecties te regelen. Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) is benaderd door een van de initiatiefnemers. De wens was collectief kwaliteitsborging tijdens de nieuwbouw voor alle nieuwbouw kopers en om collectief de nieuwbouwinspecties in te regelen.

Nieuwbouwinspectie collectief

Voor de kopers in het project "Mooi wonen in Stiens"  zijn twee projectbouwkundige samengesteld die de voorschouw inspectie en nieuwbouwinspectie in Stiens uitvoeren. De kopers (buurtvereniging) wilde wildgroei voorkomen in het project "Mooi wonen in Stiens" van ongecertificeerde bouwkundig keurders. Kennis delen, korte lijnen en keuzevrijheid en transparantie bij het kiezen (door kopers) van de Register bouwkundig Inspecteur (Rbi).

Voordelen collectieve nieuwbouw inspecties

  • Meerdere (vier) Rbi Projectbouwkundigen;
  • Korte lijnen Rbi-ers onderling;
  • Direct inzicht in gevonden bouwkundige gebreken;
  • Sterke positie tegenover de bouwer;
  • Duidelijke rapportage; 
  • Gecertificeerde projectbouwkundige;
  • Uniforme inspectie;
  • Keuzevrijheid en transparantie door kopers;
  • Uniek boekingssysteem voor het project "Mooi wonen in Stiens".
  • Collectief sta je sterker

 

Rbi Project bouwkundigen "Mooi wonen in Stiens"

Stichting Nedelands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) zet zich samen met de ingeschrevenen in (leden) in om haar leden vindbaar te maken. voor kleine opdrachten en projectmatige opdrachten.

Transparantie en keuzevrijheid draagt bij aan de onafhankelijkheid. Heeft u een groot nieuwbouwproject waar geen willekeur in de nieuwbouwinspecties tijdens de bouw of bij de nieuwbouwinspectie (sleuteloverdracht) gewenst is. neem dan contact met op met het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI).

Voor wie?

Kopersvereniging, buurtvereniging, Kopers (facebook) groep, kopers die zich verenigen.

Nieuwbouw inspectie nodig?

Zoek je een erkend bouwkundig inspecteur voor een nieuwbouwinspectie klik hier

Terug naar overzicht

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden