Erkend bouwkundig inspecteur

Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs waarborgt de kwaliteit, kennis en kunde van zelfstandig bouwkundig inspecteurs. Bouwkundig inspecteurs zijn gecertificeerd op persoonsniveau binnen een bepaalde bouwkundige dienst.

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs kunt u erkendeKeurmerk Rbi geeft erkenning en herkenning bij het vinden van een gecertificeerde bouwkundig inspecteur bouwkundig Inspecteurs vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat controleren.

Zoek erkende bouwkundig inspecteurs
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwkundig inspecteurs. Door te klikken op een bouwkundig inspecteur leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwkundig inspecteur

Gevalideerde certificaten erkende bouwkundig inspecteurs
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per onafhankelijk bouwkundig inspecteur inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van bouwkundige keurders kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden