Opleveringskeuring Nieuwbouw

De nieuwbouwwoning in Nederland wordt opgeleverd. Zie je bij de overdracht bouwgebreken, beschadigingen ofwel oplevergebreken over het hoofd en je tekent het proces-verbaal van oplevering, dan kun je deze achteraf geconstateerde opleverpunten niet zomaar meer melden bij de aannemer. Uiteraard is in de meeste gevallen ook nog sprake van een garantieregeling. Echter is het wel lastiger omdat je de woning geaccepteerd hebt en meestal ook al betrokken heeft.

Laat je nieuwbouwwoning in Nederland door een erkend bouwkundig inspecteur uit de regio Nederland, onafhankelijk en objectief, controleren op de mogelijke oplevergebreken. Deze register bouwkundig inspecteur (Rbi-er) uit Nederland e.o gaat samen met je de hele woning door. De woning in Nederland wordt van boven naar beneden geïnspecteerd, alle ruimtes één voor één door en daarna buitenom geïnspecteerd op de oplevergebreken en eventueel benodigd herstel.

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden