Opleveringskeuring nieuwbouw ervaringen

Grote kans dat ook opleveringskeuring nieuwbouw ervaringen checkt als je een erkend bouwkundig inspecteur boekt of een andere bouwkundig expertise zoekt. Driekwart van consumenten en intermediairs doet dat namelijk. Maar die ervaringen zijn lang niet altijd te vertrouwen. Stichting Nederlands Rgister Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) dook in de wereld van nep ervaringen en sterrenscores en ontdekte dat niet alleen de consumenten, intermediairs maar ook hun ingeschreven register bouwkundig Inspecteurs worden benadeeld.

Gevolg fake reviews: Een andere voorstelling van zaken, oneerlijke concurrentie, reviews zelf te plaatsen, reviews weg te halen, aan te passen en zelfs tot het vergelijken van eigen personeel op vergelijking sites. Stichting NRBI wil ook hier het kaf van het koren scheiden om beter kwaliteit, kennis en kunde te waarborgen. Het is nodig!

Een online ervaring opleveringskeuring nieuwbouw uitgevoerd door een zelfstandig bouwkundig inspecteur is een gevalideerde beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde opleveringskeuring nieuwbouw van een zelfstandig bouwkundig Inspecteur. Een ervaringen opleveringskeuring nieuwbouw  is een belangrijk instrument voor zoekende om al dan niet een opleveringskeuring nieuwbouw in opdracht te geven.

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs wil het kaf van het koren scheiden door transparantie en keuzevrijheid.

Ervaringen opleveringskeuring nieuwbouw gevalideerd.

 Stichting NRBI valideert bouwkundig inspecteurs middels veldaudits, en bureau audits en op ervaringen 
(reviews) van bouwkundig inspecteurs. Deze drie pijlers moeten zorgen dat kwaliteit, kennis en kunde gewaarborgd is en blijft bij een opleveringskeuring Nieuwbouw of andere gecertificeerde bouwkundige dienst.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden