Ervaringen bouwkundig inspecteurs

Nog geen ervaring met een bouwkundig inspecteur? Zoek uw bouwkundig inspecteur eenvoudig met de zoekfunctie bouwkundig inspecteur op de ledenlijst en lees de ervaringen over bouwkundig inspecteurs regionaal. 

Een online ervaring bouwkundig inspecteur is een beoordeling van een consument en/of andere marktpartij over de uitgevoerde bouwkundige dienstverlening van een bouwkundig Inspecteur. Een aanvrager geeft zijn ervaring na de uitgevoerde bouwkundige dienstverlening door bijvoorbeeld een cijfer te geven en de ervaring van de bouwkundig inspecteur te beschrijven. 

De beoordeling is een belangrijk validatie instrument voor aanvragers en stichting NRBI om de gedragingen, kwaliteitErvaringen bouwkundig inspecteurs zijn een belangrijk instrument  voor consumenten om te kiezen voor een bepaalde bouwkundig inspecteur., kennis en kunde van de bouwkundig Inspecteur te monitoren. Aanvragers zoals consumenten en marktpartijen kunnen zo een betrouwbare keuze maken bij het inschakelen van een gecertificeerde bouwkundig Inspecteur.

Ervaringen bouwkundige weten?

Klik hieronder op de bouwkundige dienst die u nodig heeft;

  • Voer de postcode in waar u een bouwkundig inspecteur zoekt (of gebruik hiervoor de kaart  als u de postcode niet weet);
  • Bouwkundig inspecteurs worden regionaal getoond;
  • Lees meer informatie en de ervaringen van bouwkundig Inspecteurs
  • Kies uw Register Bouwkundig Inspecteur (Rbi) en maak de afspraak.
  • De Register Bouwkundig Inspecteur inspecteerd het object gezamelijk met jouw;
  • Na de bouwkundige dienst ontvangt u een erkend bouwkundig rapport;
  • Je wordt achteraf gevraagd je ervaring van de bouwkundig inspecteur te delen;

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden