Erkend bouwkundig keurder

Stichting NRBI brengt het keurmerk Register Bouwkundig Inspecteurs (Rbi) uit. De missie van het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs is om marktpartijen en consumenten zekerheid te bieden over de kwaliteit en uitvoering van bouwinspecties door het keurmerk Rbi. Een erkend bouwkundig keurder kun je herkennen n het Keurmerk Rbi logo.

Deze persoonsgecertificeerde bouwkundig keurder onderscheid zich in zijn werk door objectiviteit en betrouwbaarheid. Zo bevordert het NRBI de professionalisering van het beroep van een bouwkundig keurder en zorgt het NRBI dat bouwinspecties en adviezen op een eenduidige en kwalitatieve wijze uitgevoerd worden door erkend bouwkundig keurders. Je herkekent een bouwkundig keurder aan het keurmerk logo Rbi.

Keuzevrijheid & Transparantie NRBI
Binnen het expertise register van stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) kunt uKeurmerk Rbi. Zekerheid dat uw object vakkundig gekeurd wordt door een onafhankelijk bouwkundig keurder een erkend bouwkundig keurder regionaal vinden & aanvragen, maar ook de echtheid van hun persoonscertificaat en afgeleverde bouwkundige rapportages controleren.

Zoek erkende bouwkundig keurder
Hieronder treft u een overzicht van erkende bouwkundige keurders. Door te klikken op een bouwkundig keurder leest u meer over de betreffende gecertificeerde persoon. Ook kunt u direct gebruik maken van zijn of haar dienstverlening door te klikken op het boeken van een Rbi-er. Zo komt u in contact met een erkend bouwkundig keurder.

Gevalideerde certificaten bouwkundig keurder
Het certificaat van vakbekwaamheid kunt u per bouwkundig keurder inzien. Certificaten en ingediende bouwkundige rapportages van een bouwkundig keurder kunt u op echtheid controleren via de online validatie tool door een document (.PDF, indien in bezit) te uploaden. Lees meer over het  controleren van echtheid van documenten op de website van V-ID (Blockchain technology) of op de partner-pagina van het NRBI.

 

Zoeken

Keuzevrijheid & transparantie


Het NRBI heeft als doel zijn leden vindbaar en boekbaar te maken voor aanvragers. Een opdracht komt tot stand tussen aanvragers en de gekozen zelfstandig Register Bouwkundig Inspecteurs. Transparantie en keuzevrijheid zijn belangrijk. U kiest zelf de Rbi-er. Door dit mogelijk te maken waarborgen wij de objectiviteit van de Register Bouwkundig Inspecteurs.

Zoek Rbi-er Leden